Prolog med overnatting

Prologen er en overnattingstur i forkant av treffet, fra tirsdag 27 – onsdag 28 juni. Det er gratis å delta på prologen, men det kreves ferdighetsnivå tilsvarende Offshoregruppa, dvs at deltagerne må være erfarne padlere og du må beherske padling i åpent hav og dermed godt eksponert farvann med muligheter for store bølger og vind. Godt turtempo må påregnes. Vi må være trygge på at alle som er med behersker tøffe forhold med høy sjø og vind inntil kuling styrke. Det er ingen følgebåt med på denne turen.

Hver padler har ansvar for seg selv og sin egen sikkerhet og må selv medbringe all nødvendig proviant og utstyr for teltovernatting.

Turplan for prologen MSE 2017, tirsdag 27. juni:

Nivå på turen: som for Offshoregruppa (godt erfarne padlere).
Turleder: Jarle Kristoffersen
Padleklar i fra Skarsfjorden: Kl 15.30

Vi setter ut fra Skarsfjorden og padler til vakre «Hurrastranda» på Rebbenesøy. Middag inntas i flotte omgivelser her. Etter en god hvil padler vi videre over til Kjerkevær på Sandøya for bålkos og overnatting. Padledistanse ca 17 km (3,5 timer)

Onsdag sikter vi mot vakre Sandvær og Risøya med sine 150 holmer og mer enn 200 skjær hvor vi tar en god lunchpause. Neste etappe blir kryssing tilbake mot Bjørnnesvika på Ringvassøya, der vi tar en liten rast før vi padler siste strekket tilbake til bilene innerst i Skarsfjorden. Padledistanse ca 21 km (4,5 timer).

Vi må være klar til padling kl 15.30 fra Skarsfjorden på tirsdag, så dem som kjører fra byen kan møtes på Eurospar på Kvaløysletta og kjøre derfra kl 13.30. Vi beregner ca 45 min kjøretur til Skarsfjord. Dem som eventuelt kjører fra MSE Camp på Trondjord Skole starter å kjøre ca samtidig (13.30).

Vi må ta med nok drikkevann, det kan man eventuelt fylle opp i elva i Skarsfjorden der vi setter ut. Ellers alt av utstyr du trenger til overnatting.

Vi har også en plan B i tilfelle røffe forhold, også dette med utgangspunkt i fra Skarsfjorden.

Vi gleder oss til prologen, for mange er dette et høydepunkt under MSE 🛶😀

Hilsen oss i Crew

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s