Om MSE

Midnightsun Experience (MSE) er et padletreff som første gang ble arrangert i juli 2009 med utgangspunkt i Havn i Senja og har siden vært arrangert på Hillesøya / Sommarøya på Kvaløya i perioden 2010-2015, Vannavalen på Vannøya i 2016 og på Trondjord, Kvaløya i 2017. MSE blir arrangert på Trondjord, Kvaløya også i 2018 og feirer 10-årsjubileum i 2018. Grunntanken har vært at padletreffet skal flyttes geografisk på egnede steder på yttersia av Troms Fylke for å skape variasjon for arrangementet.

Grunnlegger av MSE er Ann-Eva Storm, som også er grunnlegger av Stormgjengen, en padlegruppe med utgangspunkt i Kvaløya, Tromsø. Det er padlere fra Stormgjengen som står bak som arrangør av MSE. Stormgjengen er forøvrig ikke en registrert padleklubb eller forening, men er basert på å kunne avtale padleaktiviteter via Facebook der absolutt alle padlere er velkommen å være med på tur. (https://www.facebook.com/search/top/?q=stormgjengen).

MSE har siden 2009 utviklet seg til å bli et av de største padletreffene i Nord-Norge, fra 30 deltagere i 2009 til 93 deltagere i 2017. Men det er ikke noe mål om å vokse seg enda større, derfor settes det tak på antall deltagerpass som legges tilgjengelig. Vi ønsker først og fremst å legge til rette for et inkluderende miljø slik at alle får en god sosial opplevelse i tillegg til gode og trygge opplevelser i kajakk. Sentralt i det sosiale er bålet, som er et viktig og samlende element for Stormgjengen og MSE. Fjorden skal være brei nok for alle, slik at vi sammen klarer å skape «Verdens vakreste padletreff»!

I 2012 ble foreningen «Midnight Sun Experience» stiftet og deretter registrert i frivillighetsregisteret i Brønnøysundregisteret og har org. nr 998 391 857.

Vedtektene til MSE beskriver intensjonen med foreningen nærmere:

IMG_2114

 

Reklame