MIDNIGHTSUN EXPERIENCE 4-7 JULI 2019

«The World’s most beautiful kayak adventure»

47398096_2538070069552841_6484810033186996224_n

Vil  du være med og oppleve padleglede, nye høyder, bølger, nye og spennende padleområder hver dag, vill natur, midnattsol, topptur, fellskap og det selvskrevende og inkluderende bålet?

I de 10 siste årene har vi hatt fast camp på ulike steder. Campen har vert på Senja, Sommerøy, Vannøya og i Kvaløyvågen.

Da vi i 2017 hadde treff på Trondjord, og vi hadde i underkant av 100 deltagere, var vi Nord-Norges største padletreff. Treffet var en suksess.
Det som er utfordringen nå er å finne nye plasser som har kapasitet til å ta unna deltakere i den størrelsen.

I 2008 da MSE var på idé planet, var det i utgangspunktet en drøm om å flytte treffet til ny plass hvert år for å skape nye opplevelser. Det har ikke vært ny plass hvert år, men treffene har på ingen måte vært kjedelig av den grunn.

I 10 år har vi arrangert og hatt MSE med masse padleglede, båling og sosialt samvær med likesinnede. Vi setter enormt pris på alle som har deltatt og som har vært med på å gjøre MSE til det flotte arrangement det har blitt.

MSE dannet nytt styre i jubileumsåret 2018. Styret jobber sammen for å få til en eventyrlig padle helg for oss og dere.

Det vi i styret alle var enig om var: Tiden er inne for å gjøre endringer på flere plan;
– Nord-Norges vakreste og største padletreff skal bli litt mindre.
– Vi skal være på tur, og ha ny camp nesten hver dag.
– Vi er sammen og har et felleskap over flere dager.
– Spennende elementene; storhavet, krysninger, bølger og fjell.
– Bading i midnattsola.
– Som i alle år har vi også i år selvfølgelig grilling og bålet på stranda på kveldene.
– PLUSS, PLUSS NOEN FLERE OVERRASKELSER…

I og med at det er begrenset med teltplasser der vi skal ha årets tur, så vil det si at vi har vært nødt å sette et tak på max antall deltakere i år på 30 stk.

BÅLET representerer samholdet! Dette var også Ann Eva Storm sin store visjon og misjon med STORMGJENGEN som hun etablerte i 2005.

Alle bidrar med en kubbe ved, og sammen får vi det varmt – en varme som vi alle kan nyte godt av i fellesskapet, i øyeblikkene, i samtalene, i erfaringene, i gledene og i sorgene…

Med andre ord; dette blir et MSE for ei middels god offshore gruppe.

Middels til offshore innebærer at du mestrer eksponert farvann, er trygg på havet, og at du har kapasitet til å padle et visst strekk. Dette har du tid frem mot sommerens treff til å teste ut. Vær ute på havet, utfordre deg selv og få vind i håret. Kom deg i padleform!

Vi skal på tur, og kajakken skal pakkes for å være ute i camp ei langhelg. Det er da lurt å øve på å pakke i båten. Gode tips og pakkeliste vil komme

Det som er fint er at det ennå er god tid til å ufordre seg selv fram mot sommeren med å være på store åpne strekk, eksponert farvann, bølger og vind i håret..

Å pakke kajakken for en langhelg, være noe å øver på, planlegge, hva og hvor man skal man legge ting i båten for mest mulig optimal stabilitet.

Vi som jobber med dette gjør dette frivillig, og vi bruker av vår fritid for å skape denne helgen til en opplevelse for de som ønske å være med sammen med oss..

Hilsen Styret.

Mer info kommer ut om ikke lenge. følg med følg med…

48397961_10155595135982003_7124726616596414464_n

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s